RDWOUTDOOR

Ontspannen, samenwerken en werken aan zelfstandigheid..Over mij..


Ik ben Ronald de Waard, woonachtig in het prachtige Elspeet en in het dagelijks leven echtgenoot, vader en directeur van een basisschool. 12 jaar geleden startte ik mijn werkzame leven als docent in het VO (met name in het leerweg ondersteund onderwijs). In deze periode werkte ik, naast mijn baan in het onderwijs, als begeleider in een gezin met pleegkinderen. In deze periode kwam ik er steeds meer achter dat mijn hart bij jongeren ligt en dan met name bij jongeren met gedrag- en/of leerproblemen. Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest op deze school als leraar en mentor, maakte ik de overstap naar een andere VO school om daar als teammanager aan de slag te gaan. Inmiddels is er weer een overstap geweest en ben ik als directeur verbonden aan een basisschool. Als directeur kan ik het leidinggeven, waar ik ook enorm van geniet, combineren met het werken met kinderen/jongeren.

Naast mijn baan in het onderwijs organiseren wij D.V. de komende jaren met regelmaat outdoor-(zater)dagen voor kinderen/jongeren.
Op deze outdoor-(zater)dagen gaan we met ongeveer 10-15 kinderen de prachtige bossen in om allerlei leuke, gave en soms ook spannende activiteiten te doen. Spellen en activiteiten waarbij ontspanning, samenwerken en werken aan zelfstandigheid centraal staan.

Via deze website zullen we u op de hoogte houden van aankomende outdoor-(zater)dagen.